Musik og Sjov cirkustelt Michael Back - Musik og sjov for børn Musik og sjov for børn og barnlige sjæle
 

Skal vi hoppe koncert

Bamse Koncert

Musikalsk legestue

3-6 år:

Spilop Hop Koncert

Fjolletrolde Koncert

5-8 år:

Op på tæerne koncert

3-9 år:

MuCirkus

Michael Back m. band

Musikprojekter

I børnehaven

Jule shows
Jul med Michael Back

Uge 18 - 2018

spilop Hop venskabsuge

 

Kære Børnehave

Jeg har kåret uge 18-2018 har til årets venskabsuge. Det har jeg gjort, fordi dèt at være ordentlige ved hinanden og have gode venner, er noget af det vigtigste her i livet.

Derfor har jeg lavet en sjov og underholdende venskabskoncert, hvor jeg med sange og lege sætter fokus på venskab og sammenhold.

Venskabskoncerten appellerer til leg, bevægelse og fællesskab. Og ud over at børn og voksne får en super god, sjov og nærværende oplevelse, så giver koncerten også gode ideer til sange og lege, der kan synges og leges efterfølgende.

Budgetpris: (50%rabat)

Prisen for venskabskoncert er kun 2500 kr. inkl. transport (Normalpris: 5000 kr.).

I prisen vil der være ca. 35 minutters koncert, et stk. Spilop Hop cd og bog, et stk. signeret plakat til institutionen. Derudover vil alle børn få et signeret postkort.

 

Booking:

I booker en koncert ved at sende mig en mail. I mailen skriver I jeres navn, adresse, EAN-nummer og gerne 2-3 ønsker for, hvornår I gerne vil have en koncert. Tidspunkt for en koncert er enten kl. 9.30, kl. 11.00 eller kl. 13.00, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i uge 18-2018.

Koncerten er unplugged, hvilket betyder at jeg optræder uden lydanlæg. Det sætter sine begrænsninger til, hvor mange der kan være med til koncerten. Derfor har jeg sat et max til ca. 60 børn.

Kontakt:

Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 24246388 eller pr. mail. michael@musik-sjov.dk

Jeg ser frem til at høre fra Jer

Mange gode hilsner

Michael Back

Musik og sjov for børn

 

 

 

 Musik og sjov for børn. Michael Back. Herningvej 82, 9220 Aalborg Øst. Tlf: 2424 6388. Mail: Michael@musik-sjov.dk web: www.musik-sjov.dk