Musik og Sjov cirkustelt Michael Back - Musik og sjov for børn Musik og sjov for børn og barnlige sjæle
 

- Spilop Hop

Fjolletrolde

- Spilop Hop

- Fjolletrolde

Webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cd og bog udgivelser:

Her kan du finde oplysninger om mine indtil videre 4 cd og bog udgivelser, der alle indeholder nye børnesange, der inspirerer til leg og bevægelse for og med de mindre børn (1- 8 år).

Spilop hop cd

15 sjove nye lege sange, der inspirerer til leg, bevægelse, samarbejde og fællesskab.

Spilop hop bog:

I bogen beskrives alle sange med noder, tekster, becifringer, tegninger og flere lege ideer med fokus på bevægelse, samarbejde og fællesskab. Bogen giver også konkrete ideer til formidling og leg med billige rekvisitter.

Fjolletrolde:

Cd: indeholder 14 nye ørefaldende fjolletrolde sange, der inspirerer til masser af leg og bevægelse. Det er sange om: Fjolletrolde, trommetrolde, haleleg, mariehøner, cirkus, trafik, trafiklyde og venskab m.v. 

I Bogen er der, til de 14 sange skrevet fjolletrolde historier, der afsluttes med ideer til dialog. Alle sange beskrives med tekster/ becifringer, tegninger, legeideer m.v. Det er sange og lege der inspirerer til leg og bevægelse, samt dialogisk læsning.  Lektøranmeldelse - Klik her.

Anmeldelse fra sprog koordinator i Aalborg kommune. klik her.

Så skal der leges!:

15 iørefaldende og glade sange om: fødselsdag, zoologisk have, trolde, linedansere, sørøvere, akrobater, klovne, hajer, sæler og drillenisser m.v

I bogen er alle sange bekrevet m. tekster, noder, lege ideer, tegninge rmv.

"Ska`vi hoppe?":

12 sange, der inspirere til at bruge kroppen på mange sjove måder. Det er sange, hvor man skal hoppe, flyve, trampe, synge, dreje, løbe. cd afsluttes med et bud på en sovesang samt en afslapningssang. I bogen er alle sange bekrevet m. tekster, noder, lege ideer, tegninge rmv.

"Op på tæerne":

Det er sange om bamser, bumletoget, cowboys, indianere, cirkus, hunde, drømmeland m.v. I bogen er alle sange bekrevet m. tekster, noder, lege ideer, tegninger mv.

Hvis du er interesseret i købe en cd eller en bog, så kan du gøre det i min webshop. Materialerne sælges til fornuftige priser og fragten er gratis